olssonlinn

snart mina vänner är det.... sommarlov!

Kategori: Allmänt

Känns mysko att ens använda det uttrycket. Man känner sig som ett barn igen men vad gör det, jag vill inte bli vuxen! Har snart bott ett helt år på kära östkusten och jag kan väl säga att det var det bästa jag bestämt mig för i hela mitt liv. Komma bort från hålan man bodde i till något nytt och där det händer något, absolut bäst! På köpet har jag funnit en hel hög med nya vänner från norr till söder som är helt fantastiska! Det enda jag önskar mig är typ en större lägenhet, vilket är helt omöjligt att få, DYRT ÄR HÄR ATT BO MED, ogilla!

På lördag är det sista tentan för terminen och jag sitter just i detta nu med mina kära lappar som klistras upp i hela lyan alltid före en tenta. Det brukar vara ett vinnande koncept men denna gången är jag sjukt skeptisk, har väl inte lärt mig vad jag behöver av föreläsaren kan man väl säg. Men ja, man får alltid göra sitt bästa!'

Sommarlovet infiras med början på lördag eftermiddag då några klasskompisar kommer hit för grillning och sedan blir det fest i stan och därefter Vallen. Kommer bli ett mästerligt avslut i högsta klass!

TACK FÖR ETT FETT BRA ÅR ALLA! :*

Eurovision song contest 2012 semifinal 1

Kategori: MUSIK

Festen är igång och det var minsann en del guldkorn i första deltävlingen som jag tror har chans att knipa vinsten även om jag tror att Loreen kommer vinna allt! Men hon har vissa bra motståndare. Från semifinal 1 är detta mina favoriter:








fun.

Kategori: MUSIK

R.I.P

Kategori: Allmänt


Solen börjar gassa på och det börjar bli vår. För cirka ett år sedan miste två unga killar från Osby livet i en fasansfull bilkrasch. I förrgår hände det igen, dock inte på samma vis, men en ung människa till hemifrån miste livet. Denna gången var en av mina gamla klasskompisar från högstadiet. Att mista livet vid 23 års ålder är helt jävla sjukt och ofattbart!

Mina tankar går till dig, dina vänner och din familj! Vila i frid!


ny favvolåt! woopwoop

Kategori: MUSIK

icona pop - i love it!

Kategori: MUSIK

linn - tjejen med de många frisyrerna!

Kategori: Allmänt















<





tror jag dör snart!

Kategori: Allmänt

Sitter i min soffa och nästan lipar. febertermometern står på 39,1 och det känns som att jag ska trilla ihop eventuellt dö så fort jag ställer mig upp! Vad händer? Jag som aldrig är sjuk ;/
Har inte tid med att vara sjuk, aaaah!

i'm a manhater!

Kategori: Allmänt

grabbar, grabbar, grabbar man slutar aldrig förvånas över er och ert "speciella" beteende. jag kan väl erkänna att jag är en riktig manhater men jag tycker att jag har all rätt att vara det! ingen trycker någonsin ner mig igen, det kan jag lova er grabbar! jag tycker att jag har tagit emot all möjlig skit, NU ÄR DET FAN SLUT! DONE! FINITO!

alldeles för tyst vare här.

Kategori: Allmänt

mycket att göra och har egentligen inte en dag ledigt nu fram till skolan tar uppehåll den 2 juni. känns väl lite sådär men det är bara att kämpa på!

bjuder på lite bildregn från helgens bravader på öland med hela stabsgänget, helt fantastiskt!