olssonlinn

milo greene - 1957

Kategori: MUSIK

 

must have!

Kategori: MODE

Denna skapelse finns på Monki och den måste bara komma i min ägo!
 
 
 

Ett otippat samarbete

Kategori: MUSIK

Kleerup och Loreen.. Ja, ni hör ju hur det låter.. men det är ett faktum och faktum är att det också är ganska bra! Lyssna och hör själv :)
 

hoot hoot, cahoot!

Kategori: Allmänt

Igår steg vi i laget upp vid 04-snåret då vi skulle iväg på en skånetripp och dubbelmatch borta. Första matchen gick av stapeln i Helsingborg mot de duktiga tjejerna i Spader Dam. Vi visste redan från början att det skulle bli en tuff match. Av slutresultatet att döma (0-20) var så också fallet, och man kan inte mer än att ge dem beröm för att de verkligen är otroligt duktiga! Mitt spel funkade för första gången galant på Olympia Bowling där jag lyckades skrapa ihop 421 (200 & 221) på de två serierna jag spelade. HOOOORAY!
 
Vi hängde inte läpp för det och åkte vidare och fick i oss en bit mat på Burlöv Center för att senare bege oss till Baltiska Hallen i Malmö där nästa match mot SBC skulle äga rum. Väl nere på banorna kände man redan innan hur taggade alla i laget var att bevisa SBC att vi faktitiskt är bra! Det resulterade att vi redan hade vunnit matchen efter tre av de fyra serierna, med ett snyggt och prydligt klubbrekord på 6685 när den fjärde serien var avslutad. LYCKAN VAR TOTAL!  Vi bevisade att vi kunde även om det var på tok för sent för att hålla oss kvar i Elitserien, utan att kvala oss kvar!
 
Två matcher återstår och jag tror att alla är minst lika peppade som mig på att ge de två resterande lagen, vi har var att möta, en riktigt bra match!
 
Denna bilden kan man ju titta på hur många gånger som helst utan att tröttna, FANTASTISK!
 
 
 
 
 
 
 

The Embassy - Livin' Is Easy

Kategori: MUSIK

The Embassy är tillbaka och jag fastnade direkt för denna låten, gitarren är ju bara för skööööön.. brabrabra!
 
 
 

Musiktips a la fröken Uggla!

Kategori: MUSIK

Fick en fantastisk låt skickad till mig av Felle, lyssna och njut!
 

MØ - Glass

Kategori: MUSIK

Detta var väldigt originellt men på något vis gillar jag det ändå, vem kan inte gilla det där introt?
Får i vissa fall lite Gwen Stefanivibbar, inte sant?
 

Rebecca & Fiona feat. Style Of Eye - Taken Over

Kategori: MUSIK

 

Elliphant - live till i die

Kategori: MUSIK