olssonlinn

deborahstore

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle marknadsföra en väns examensarbete här på bloggen som är ett väldigt fint och rörande projekt! Emelie som läser till designkoordinator i Jönköping syr söta mössor som hon sedan säljer. En del av pengarna går oavkortat till gatubarn i Etiopien för att göra deras vardag bättre!


klicka på bilden för att besöka hemsidan och lägga din beställning!



AAAH, vårfeeling till max!

Kategori: MUSIK

.. med Thomas Stenströms nya singel "Full Av Liv"
Den gör mig riktigt glad och gör så att jag vill dansa hela tiden!

TGIF!

Kategori: Allmänt

brukar man säga.. men idag är det kursintro kan ju bli spännande det! dock bara två timmar sen tar jag helg igen. helgen bjuder på bowling imorgon, fast bara på läktaren, min tumme är inte hel än, SUCK! mamma och hennes gäng kommer hit och de ska få rikligt med stryk var det väl tänkt ;) på kvällen går jag ner en trappa till min kära granne madde för lite grillning sen blir det allas vårt palats! summan av kardemumman, en fin helg väntar!
bisou!

säger godmorgon med nytt av regina spektor!

Kategori: MUSIK

ös på en söndagskväll!

Kategori: MUSIK

TAGGA TAGGA TAGGA!

Gul, blå pch grön lördag!

Kategori: Allmänt

Började dagen med att stå som mästare av södra bowlingallsvenskan. Därefter blev det en fantastisk trerättersmiddag hemma hos en av mina lagkamrater. Kvällen avsultades i st patricks anda med gröna drickor och lite klackar i taket! En mycket bra lördag med andra ord!

the tamper trap!

Kategori: MUSIK

OAH OAH !
låt oss fira för att det är helg och en veckas ledighet från allt som heter föreläsningar och skola! blir dock en del plugg ändå. men jag lär överleva ;)



kickar igång våren!

Kategori: MUSIK

och så lite erkännande, igen!

Kategori: MUSIK

OOOOH, GOODIE!

Kategori: MUSIK

stabsdag som avslutades med svenska björnstammen!

Kategori: Allmänt

Det fina vädret hade hittat till Kalmar.
Vi träffades vid cellgraven och lekte en massa töntiga lekar och man kände sig som barn på nytt. Hem och duscha, sen vidare till IK-palatset för pizza, lek och fest för att sedan bege oss vidare till Palace och kolla på Svenska Björnstammen som rockade hela Kalmar den kvällen. Men det var väl helt klart väntat! Tack för en fin dag världens bästa stabsgäng, tänk så kul vi kommer ha det till hösten. LÄNGTAR SÖNDER!











lilla moffe!

Kategori: Allmänt

ÅÅÅH, hittade playklipp på miljonjakten nu och man fick minsann se världens bästa morfar några gånger!
Längst upp till vänster är han. Det blev inga 10 miljoner men väl en digitalkamera värd 3000:-

thank god it's friday!

Kategori: Allmänt

YES! en helvetes vecka är slut och jag känner att lyckan börjar krypa fram.. iaf lite..

* Fick en kort frisyr och en ny hårfärg idag, jag gillar det.
* Firade ett godkänt case med att besöka biografen med mina trogna kumpaner för att se Nobels testamente (varför håller man alltid på att skita ner sig när man ser sådana filmer? scary!)

Och det kanske bästa av allt..
IMORGON!!
Då är det stabskamp, fest och Svenska Björnstammen på schemat - LYCKA!


Ranelid made my day!

Kategori: Allmänt

Karmadagen hade lyckats locka hit Björn Ranelid i all melodifestivalhysteri. Han påpekade redan tidigt att han inte alls ville prata om hans deltagande i musiktävlingen. Själv vill jag väl säga att han gjorde det mest hela tiden eftersom jag tror att han nämnde varje textrad i "mirakel" under föreläsningen!

"vi simmde från stranden jag, till stranden du, i havet vi"
"kärleken är det största miraklet"
"heeerrrregud"
"ja, så är det!"

Dessutom började han sjunga, ja ni hörde rätt, sjunga, det lät dessutom helt okej. Tidigare hade han nämnt att petter och 50 cent inte sjunger till sin musik, inte alls! Men då undrar jag, vad gör han själv i Melodifestivalen? Ja, inte sjunger han iaf!

Men trots dessa grodor som hoppade ur Ranelids mun måste jag säga att han har bra värderingar av hur en människa ska vara och vad som ska vara tabu! Det var en timmes ren underhållning med mycket skratt och mycket Ranelidska!

Dagens - VILL HA!

Kategori: MODE



- den perfekta klänningen till höstnollningen, men kanske lite för dyr!


En snabb skånevisit

Kategori: Allmänt

Var en snabb vända hemma och firade lillebror som fyller 18 år idag, stor grabb nu alltså! Kalas igår, frukost på kondiset imorse, god middag idag och kvalitetstid med Linnea och Lina innan ikväll. Finfint! Men nu är jag i Kalmar igen och ska kötta en hel vecka nu med plugg! Waaah! Kämpakämpa!